miercuri, 5 decembrie 2012

Reparatii rame digitale

Cele mai des intalnite probleme care pot aparea la ramele foto comercializate in Romania sunt probleme legate de display, rama foto poate sa nu recunoasca un anumit tip de stick de memorie (in cazul ramelor foto care citesc pozele de pe stick-uri de memorie), sau pornirea ramei se realizeaza cu intarziere ori este extrem de dificila. Pentru reparatii rame digitale iti recomandam o vizita la labotatorul nostru din str. Moinesti nr. 7, sector 6, Bucuresti, de luni pana sambata, intre orele 10-20, sau poti sa te programezi ca sa te vizitam noi, la domiciliu.

Lucrand in domeniu de ani buni, ne specializam constant pe tehnologiile de ultima generatie, suntem in pas cu noile aparitii, dar si cu problemele care pot afecta un intreg lot de produse iesite pe usa fabricii. Tocmai tehnologia in continua schimbare si ritmul alert in care se dezvolta aceasta industrie, pot fi cauzele pentru care loturi intregi de rame digitale sa aiba acelasi tip de defectiuni. In caz ca e vorba de defectiuni de fabricare.
Mai putem descoperi si diferite probleme din cauza modului defectuos de operare.

Inainte de a veni cu rama digitala la service, sau inainte de a efectua un update de soft pentru rama ta digitala, este absolut necesar sa salvezi pozele pe un alt mijloc de stocare. In principiu, in calculator sau laptop. Toate ramele digitale au cabluri cu care sunt conectate la calculator, salvam pozele in calculator si facem un back up in calculator pentru a fi siguri ca nu pierdem datele.

Sa vedem, pe larg, problemele cu care te-ai putea confrunta: ecranul clipeste (se stinge si se aprinde fara sa poti avea vreun control asupra acestuia, lucreaza haotic, si nu se remediaza in urma stingerii si aprinderii ramei digitale), apar dungi pe ecran (fie orizontale, fie verticale) in timp ce sunt afisate fotografiile, pornirea ramei se produce cu intarziere, sau rama digitala foloseste un stick de memorie pentru a citi pozele de pe acesta, dar nu recunoaste unele tipuri de stick-uri de memorie.

Pentru a stabili exact unde sunt probleme si cum le putem remedia, va invitam la sediul nostru pentru o evaluare corecta si pentru reparatii rame digitale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu