vineri, 10 mai 2013

Cum aleg o plafoniera ?

Daca doriti sa schimbati ilumnarea acasa cu ceva mai modern, nu este suficient sa schimbati numai lustrele, aplicele sau plafonierele ci si tipul de iluminare detinut, cu unul economic. Iluminarea cu led este una dintre variantele economice si moderne ce va ajuta sa econimisiti la facturi dar sa aveti si un camin vazut intr o alta lumina.

Desi va puteti imagina ca este nevoie de foarte multe plafoniere cu led pentru a lumina o incapere si nu renteaza, nu este deloc asa. Ledurile, pe cat de mici sunt, fac o lumina foarte puternica si clara.
plafoniera cu tehnologie ledPuteti opta pentru plafoniere in orice incapere deoarece se adapteaza oricarui stil si se incadreaza perfect atat in decorul unei bai, bucatarii, living, hol sau chiar dormitor. Se pot pune pe tavan, pe toate cele patru margini sau pe grinzile camerei astfel scapandu va de vechea lustra din mijlocul tavanului, si tototdata oferindu va suficienta llumina.

Numarul plafonierelor depinde intodeauna de dimensiunile camerei iar forma, rotunda, patrata sau ovala  de ceea ce va place cum se incadreaza in restul decorului interior.

Lumina plafonierelor, rece sau calda depinde de la incapere la incapere. Pentru dormitor sau living este linistitoare lumina calda iar pentru bucatarie, hol si baie lumina rece care este mai puternica. Daca vreti sa va relaxati poate fi obositoare o lumina rece, dar daca aveti treaba, este ideala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu